Auto centar Cune

Auto centar Cune

Početak postojanja Auto Centra Cune vezujemo za 1991. godinu. Početke naše firme karakterisalo je pretežno pružanje servisnih usluga.Godinama se obim poslova širio, te tako dolazi do saradnje sa Škodom, i kompanijom Auto Čačak, kada od auto servisa Auto Centar Cune postaje ovlašćeni prodavac i serviser za škodina vozila. Do ove velike prektretnice u poslovanju dolazi 2010. godine.

Kako se obim poslovanja i ozbiljnost poslovanju širila, tako su se i kolektiv, poslovni prostor i naše znanje i mogućnosti širili. Trend rasta, nas kao firme, pratio je trend rasta broja Škodinih automobila na putevima Srbije.

Danas Auto Centar Cune posluje na 8.100 m2 povrsine poslovnog prostora sa lokacijom pozicioniranom na glavnom magistralnom putu Zrenjanin – Novi Sad. U okviru ovog poslovnog prostora pored prodajnog skodinog salona, izgrađenom po najnovijim škodinim standardima,koji se porteze na prostornoj površini od 660 m2, Auto Centar Cune poseduje i servisnu radionicu, limarsko farbarsku radionicu, pordaju polovnih automobila, svoju perionicu automobila za potrebe servisa.

Ovakvom organizacijom poslovanja, ovakvom infrastrukturom, a zahvaljujući fantastičnom timu dobrih vrednih i učenih ljudi, Auto Centar Cune širi svoju poslovnu viziju i jača svoje pozicioniranje u poslovnom svetu uspešnih.

Naš rast je konstantan, nadamo se i neprekidan, pre svega zbog težnje da u svakom trenutku budemo spremni da odgovorimo zahtevima tržišta.